• månefisken (map)
  • 23 Sagveien
  • Oslo, Oslo, 0459
  • Norway

 

Eddy`s Kitchen feirer 5 år! 

 

Månefisken 2. mai 2015

kl. 20.00

cc 150,-

 

 

Det er i år 5 år siden Eddys Kitchen ble startet. Det har vært en utrolig spennende reise og dette skal virkelig markeres! Det hele startet på Månefisken og vi har gleden av å invitere dere til en helaften i månefisken sin storstue lørdag 2. mai! 
Det vil bli flere konserter og overraskelser! 

Link til facebook

https://www.facebook.com/events/1376408809332556/


Velkommen skal dere være! 

Skjermbilde 2014-11-23 kl. 15.35.54.pngPROGRAM

Baba Soul & The Professors Of Funk

Baba Soul and the Professors of Funk is a band of seven groovy musicians: guitar, bass, drums, keyboards, tenor saxophone and trumpet, with the charismatic Baba Soul (Hugo Pereira) at the front, while their on stage synergy and love for the band does not go unnoticed. Together, the Professors under the supervision of Baba Soul, have been working in the musical lab, conducting experiments in Classical Groove with the aim to bring Old school .Funk and Soul back to its righteous glory. In a contemporary and unique manner they bring a new freshness to the table.

 

Hanif Kawousi & The Soul Street Gang

Hanif Kawousi og bandet The Soul Street Gang er en Oslo-basert soul-popgruppe. Med Hanif som vokalist og kaptein av skuta, satt bandet i 2013 en ny kurs mot retro-soul som ligger ankret i gamle og nye helter fra labelene Daptone, Motown og Stax.
Musikken er akkompagnert av Hanifs uttryksfulle stemme og tekster om livets harheter og overveldende gleder. Et insisterende uttrykk som trekker lytteren inn i det som i retrospekt vekker en følelse av melankoli, etter at musikken har spilt sin siste tone.
Hanif Kawousi begynte i 2014 sitt samarbeid med Eddy’s Kitchen (Artists & Booking)
Hør musikken her: Jonas Aasen & The Wranglers

Litt om Jonas Aasen
Det startet opp med kassegitar og en mikrofon på kjøkkenet i desember 2011. Etter å ha spilt i mange band, startet skrivingen av nye låter og tekster fra skribleboken. Nå er det Country-/Folk-musikk som preger lydbildet etter mange års lytting til Townes Van Zandt, Justin townes Earle, Woody Guthrie, Neil Young og flere innen country–/folk-sjangeren. Noen opptak ble gjort på kjøkkenet og i mai 2012 ble låta «You Said You Were Gonna Stay» anbefalt på NRK Urørt. Dette førte til et lite gjennombrudd med konserter på John Dee, Mono, Parkteateret og flere flere andre steder. Musikken egner seg både for akustiske fremføringer og med band for et større lydbilde.

Hvem er The Wranglers?
Lene Knutsen hadde vært med og koret siden første konserten på et fullstappet Bonanza. Jesper Fjellberg Magerøy en barndomsvenn av Jonas spilte sammen i 2004 – 2007 og i et studioprosjekt 2010. Nå beriker de hverandre igjen. Matias Grinde på trommer kom med i bandet høsten 2013. I tillegg til sin musikkutdanning og diverse band har Matias spilt i bandet Grove Zero i 4 år. Et sterkt nytt bidrag til The Wranglers rytmisk. Bassisten Nils Olav Bang er et perfekt nytt medlem med både el-bass og kontrabass som passer meget bra til konseptet Jonas Aasen & The Wranglers med fullt trøkk og Unplugged konserter. Nils Olav har tidligere spilt i Seven og mange andre musikkprosjekter både innenfor rock/pop, klassisk og nå country.

Kveldens Host

RICHARD BOWERS

 

Richard arrived in Norway in 2008. He has been performing mainly as a vocalist and confroncier for different private shows, weddings and corporate events around Norway.He had the honor to introduce His Royal Highness Crown Prince Haakon at the Nordic Music prize Awards.
He was also invited to sing at the premier of the new Bond film at the Colosseum Kino.

Richard has also performed at some of Oslo's top venues including the Hotel Continental, Hotel Royal Christiania, Ekeberg Restaurant, Telenor Arena and also the Kings Row klubb for numerous different functions.

 

hWah

hWah ga i oktober i fjor ut sin første EP på legendariske Giant Cuts. hWah har røttene sine i funk, soul og jazz noe man lett hører på EP Stellar Disco. Stellar Disco var også navnet på klubbkvelden som var fast inventar på Kaos og Fisk & Vilt i nesten 3 år. Nå jobber hWah med nye musikalske prosjekter og har som mål å gi ut 1-3 EP`er i løpet av 2015.