• Månefisken (map)
  • 23 Sagveien
  • Oslo, Oslo, 0459
  • Norway

Vi ringer jula inn på Cafè Månefisken lørdag 20. Desember 2014

 

TOUCHÉ

Touché! er en av de ledende unge gruppene for stringswing i Norge, og har overrasket mange med ny musikk i en sjanger som er kjent for å følge tradisjonen. Repertoaret spenner seg fra egne komposisjoner, til tradisjonelle låter og standarder. Gruppen har tidligere gjort konserter med Hot Club de Norvége, samt ved blant annet Django-festivalen ved Cosmopolite Scene i Oslo 2011 og 2013, Robert Normann-festivalen i Sarpsborg 2010, 2011 og 2012 og konserter ved jazzklubber og kulturhus over hele Norge.

RICHARD BOWERS

Richard arrived in Norway in 2008. He has been performing mainly as a vocalist and confroncier for different private shows, weddings and corporate events around Norway.He had the honor to introduce His Royal Highness Crown Prince Haakon at the Nordic Music prize Awards.
He was also invited to sing at the premier of the new Bond film at the Colosseum Kino.

Richard has also performed at some of Oslo's top venues including the Hotel Continental, Hotel Royal Christiania, Ekeberg Restaurant, Telenor Arena and also the Kings Row klubb for numerous different functions.

 

SJARGONG

Sjargong er en Oslo basert produsent og DJ som opererer spesifikt innen French House og annen funky Klubbmusikk. Hans ambisjon er å spre den glade 90-talls viben ved å re-vitalisere de kalde norske hjertene med varm og nostalgisk House gjennom artister som bl.a Modjo, Le Knight Club, Cassius, Fatboy Slim, Mr.Oizo etc.